Προσωπικά δεδομένα

Κατά την επίσκεψή σας στις σελίδες του www.fleetsimple.gr και προκειμένου να διασφαλισθεί η δυνατότητα επικοινωνίας μαζί σας ώστε να σας ενημερώνουμε για νέα προϊόντα μας, είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, ηλεκτρονική διεύθυνση κλπ).

Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες του διαδικτυακού τόπου www.fleetsimple.gr , προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για τη διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο, χωρίς να τηρηθούν οι διατάξεις του Ν. 2472/97 και του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Δεδομένων (GDPR) της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικά με την προστασία από επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως αυτοί ισχύουν κάθε φορά.

Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε στο www.fleetsimple.gr χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από αυτό, με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης.

Τα τηρούμενα στοιχεία του αρχείου δύνανται να κοινοποιηθούν στις αρμόδιες δικαστικές, αστυνομικές και άλλες διοικητικές αρχές κατόπιν νομίμου αιτήματός τους και σύμφωνα με τις κάθε φορά ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις. Ο χρήστης έχει, μέσα στα πλαίσια της νομοθεσίας περί απορρήτου των τηλεπικοινωνιών, τα δικαιώματα ενημέρωσης και αντίρρησης που προβλέπουν τα άρθρα 11 έως 13 του ν. 2472/1997 και ο Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων (GDPR) της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Οι πληροφορίες που ζητάμε από εσάς:

Προσωπικά δεδομένα: Ο κάθε επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί στο site www.fleetsimple.gr χωρίς να δώσει οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία. Θα χρειαστούμε προσωπικά δεδομένα (e-mail και όνομα) μόνο αν αποφασίσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ειδικής φόρμας ή εάν γίνετε συνδρομητής των υπηρεσιών μας (οπότε και θα λαμβάνετε το ενημερωτικό μας e-mail).

Πληροφορίες που αφορούν αγορά προϊόντων και παροχή υπηρεσιών: Τα ελάχιστα απαραίτητα στοιχεία για κάθε συναλλαγή είναι το ονοματεπώνυμο σας, ο αριθμός δελτίου ταυτότητας ή διαβατηρίου, ο αριθμός κυκλοφορίας του οχήματος στο οποίο θα γίνει η εγκατάσταση του εξοπλισμού, το όνομα του κατόχου του οχήματος που αναγράφεται στην άδεια κυκλοφορίας, ένα σταθερό και ενα κινητό τηλέφωνο επικοινωνίας και η διεύθυνση αποστολής του παραστατικού (οδός, πόλη, ταχυδρομικός κώδικας). Παράλληλα, μπορεί να ζητηθούν εθελοντικά κάποια στοιχεία όπως το επάγγελμα του υπογράφοντος τη σύμβαση συνεργασίας.

Σχετικά με το όχημα, θα πρέπει να δοθεί η συγκατάθεση του χρήστη για τη χρήση και επεξεργασία των δεδομένων θέσης του οχήματος στο οποίο θα γίνει η εγκατάσταση του εξοπλισμού τηλεματικής.

Δεδομένα παραστατικού: Στην περίπτωση που εκδώσουμε τιμολόγιο χρειαζόμαστε το όνομα της εταιρείας, τη δραστηριότητά της, το Α.Φ.Μ. και τη διεύθυνση της έδρας της.

Από τα παραπάνω στοιχεία, το e-mail και το κινητό τηλέφωνο του χρήστη δύναται να χρησιμοποιηθούν από συνεργάτες μας για αποστολή των ειδοποιήσεων του συστήματος και ενημερωτικού υλικού που αφορά τις υπηρεσίες (πληροφορίες αναβαθμίσεων, ενημέρωση λήξης συνδρομών, προσφορές κλπ). Οι πλατφόρμες αποστολής e-mail και SMS με τις οποίες έχουμε συνεργασία είναι τα WordPress και WooCommerce, το MailChimp, το phpList και το Nexmo.

Επίσης, κατά τη χρήση υπηρεσιών Google Maps / Google Earth αποδέχεστε από το Google Maps / Google Earth τους επιπλέον Όρους της Υπηρεσίας και την Πολιτική Απορρήτου της Google και κατά τη χρήση των υπηρεσιών του WooCommerce Marketplace αποδέχεστε την Πολιτική Απορρήτου του WooCommerce Marketplace.

Τα στοιχεία και οι πληροφορίες που συλλέγονται τυγχάνουν επεξεργασίας με σκοπό την παροχή της υπηρεσίας την οποία ζητούν οι χρήστες και κρατούνται αποθηκευμένα με ασφαλή τρόπο μέχρι το πέρας της συνεργασίας μας οπότε και διαγράφονται. Οι χρήστες έχουν δικαίωμα πρόσβασης, εναντίωσης και αντίρρησης αναφορικά με τα προσωπικά τους δεδομένα που τηρούμε σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

Μετά την εγκατάσταση και την έναρξη της λειτουργίας της υπηρεσίας Τηλεματικής ο χρήστης έχει τη δυνατότητα οποιαδήποτε στιγμή να ζητήσει την επεξεργασία, τη διόρθωση και τη διαγραφή των προσωπικών του δεδομένων και του ιστορικού θέσης των οχημάτων του με μια απλή επιστολή στο info@fleetsimple.gr ή με ένα τηλέφωνο στο 2170001314.

Η άρνηση παροχής συγκατάθεσης από το χρήστη αναφορικά με την απαιτούμενη συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων που τηρούμε ή τυχών αίτημα για διαγραφή των προσωπικών δεδομένων ή/και του ιστορικού θέσης των οχημάτων του έχει ως συνέπεια την αδυναμία παροχής της υπηρεσίας που θα οδηγήσει στον άμεσο τερματισμό της. Σε αυτή την περίπτωση ο χρήστης δεν έχει καμία απαίτηση από τη FleetSimple.

Σχετικά με τα cookies:

Τι είναι τα cookies;

Τα cookies είναι κομμάτια πληροφορίας, που με την μορφή πολύ μικρού κειμένου αποτελούμενου συνήθως από γράμματα και αριθμούς, αποθηκεύονται στον browser που χρησιμοποιείτε (Chrome, Mozilla Firefox κλπ), βοηθώντας την αποτελεσματικότερη λειτουργία του site μας. Η δυνατότητα διαγραφής είναι δυνατή από τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης που χρησιμοποιείται. Πιθανή διαγραφή των cookies μπορεί να επιφέρει διαγραφή των στοιχείων και του ιστορικού του χρήστη. 

Γιατί χρησιμοποιούμε cookies;

Πρωταρχικός στόχος μας είναι να αναβαθμίζουμε συνεχώς την εμπειρία πλοήγησης των επισκεπτών του site μας. Για να το πετύχουμε αυτό και για να καλύψουμε κάθε ανάγκη σας, χρησιμοποιούμε στοιχεία τα οποία αφορούν αποκλειστικά τις προτιμήσεις σας κατά τη περιήγησή σας στο site μας.

Για οποιαδήποτε ερώτηση, επικοινωνήστε μαζί μας!



Call Now Button