Κέντρο λήψης σημάτων

Η FleetSimple είναι η πρώτη εταιρεία διαχείρισης στόλου οχημάτων και συστημάτων δορυφορικού εντοπισμού στην Ελλάδα, η οποία φέρνει την υπηρεσία του κέντρου λήψης σημάτων στα αυτοκίνητα και τις μοτοσυκλέτες των ιδιωτών! Πλέον, ο κάθε ένας από εμάς, μπορεί να απολαμβάνει τις υπηρεσίες ενός αξιόπιστου κέντρου λήψης σημάτων, αφήνοντας την επικοινωνία και τον χειρισμό για κάθε συμβάν στα χέρια έμπειρου προσωπικού.

Το κέντρο λήψης σημάτων της FleetSimple είναι ένα επιχειρησιακό κέντρο που λειτουργεί επί 24ωρου βάσεως και είναι επανδρωμένο με επαγγελματίες χειριστές που γνωρίζουν το αντικείμενο. Μέσω ειδικών μηχανημάτων, γίνεται αυτόματα η αποκωδικοποίηση των σημάτων που έρχονται, λαμβάνοντας κρίσιμες πληροφορίες σχετικά με την ασφάλεια του αυτοκινήτου ή της μοτοσυκλέτας σας. Έτσι, σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης (απόπειρα κλοπής, ατυχήματος κλπ) οι χειριστές μας λαμβάνουν πρώτοι όλα τα σήματα και είναι σε πλεονεκτική θέση ώστε να ενεργήσουν άμεσα για λογαριασμό σας.

Σε κάθε συμβάν, οι χειριστές του κέντρου γνωρίζουν:
– Ποια ακριβώς ειδοποίηση έχει ενεργοποιηθεί
– Ποια είναι η ακριβής θέση του αυτοκινήτου ή της μοτοσυκλέτας σας τη στιγμή που παραλήφθηκε η ειδοποίηση
– Περισσότερα από ένα τηλέφωνα ανάγκης τα οποία θα χρησιμοποιήσουν άμεσα για να εξετάσουν το συμβάν

Περιγραφή υπηρεσιών

Εποπτεία ρυμούλκησης οχήματος. Σε περίπτωση που κάποιος κινήσει το όχημά σας με σβηστό κινητήρα μακριά από τη θέση στάθμευσης, θα ενεργοποιηθεί η ειδοποίηση ρυμούλκησης.

Εποπτεία σημάτων παρεμβολής. Με έναν πολύ εξελιγμένο αλγόριθμο, η συσκευή μετράει συνεχώς το σήμα του GSM και σε περίπτωση που αυτό ελαττωθεί απότομα, θα ενημερώσει για πιθανότητα παρεμβολής σήματος.

Εποπτεία δολιοφθοράς. Μία από τις πιο πιθανές κινήσεις που θα κάνει ένας επίδοξος ληστής, θα είναι να αποσυνδέσει τους πόλους της μπαταρίας του οχήματος για να μη λειτουργούν τα συστήματα ασφαλείας. Η συσκευή δορυφορικού εντοπισμού όμως διαθέτει εσωτερική μπαταρία και θα ενημερώσει άμεσα για τη διακοπή της τροφοδοσίας του οχήματος.

Εποπτεία ανύψωσης οχήματος ή μετατόπισης μοτοσυκλέτας. Ιδιαίτερα σημαντική ειδοποίηση, αφού αντιλαμβάνεται την προσπάθεια ανύψωσης του οχήματος (πχ από γερανό) και ενημερώνει άμεσα. Η υπηρεσία αυτή είναι ιδιαίτερα χρήσιμη και για τις μοτοσυκλέτες, αφού αντιλαμβάνεται την αλλαγή κλίσης τους. Αν λοιπόν κάποιος δοκιμάσει να μετακινήσει την παρκαρισμένη μοτοσυκλέτα σας, η συσκευή θα ενεργοποιηθεί και θα στείλει το μήνυμα στο κέντρο λήψης.

Εποπτεία σημάτων συναγερμού. Αφορά την περίπτωση που θα χτυπήσει ο συναγερμός του οχήματός σας. Από τη στιγμή που ο συναγερμός είναι συμβατός με το δορυφορικό σύστημα εντοπισμού της FleetSimple, μπορεί να γίνει ενοποίηση των δύο συστημάτων και να περαστεί ο έλεγχος στο κέντρο λήψης σημάτων.

Εποπτεία ατυχήματος. Οι συσκευές εντοπισμού της FleetSimple διαθέτουν έναν ακριβή αισθητήρα ατυχήματος, ο οποίος μόλις ενεργοποιηθεί, θα στείλει ειδοποίηση στο κέντρο λήψης σημάτων. Την ίδια στιγμή, ο άρτια εκπαιδευμένος χειριστής θα καλέσει τα άτομα τα οποία έχουν δηλωθεί προς επικοινωνία, για να εξετάσει τη σημαντικότητα του συμβάντος και να προχωρήσει στις απαιτούμενες ενέργειες.

Εποπτεία ωραρίου κίνησης. Η υπηρεσία αυτή μας δίνει τη δυνατότητα να ειδοποιούμαστε κάθε φορά που κάποιος μη εξουσιοδοτημένος χρήστης, βάλει μπρος και πάρει το όχημά μας τις ώρες που αυτό θα έπρεπε να είναι ακίνητο σε περιοχή που ορίζουμε εμείς (για παράδειγμα βραδινές ώρες στην πυλωτή του σπιτιού μας).

Εποπτεία γεωγραφικής παραβίασης. Παρέχει τη δυνατότητα στο χρήστη να ενημερωθεί άμεσα αν το όχημά του κινηθεί εκτός μιας μεγάλης γεωγραφικής περιοχής (πχ εκτός Αττικής ή εκτός Ελλάδας).

Εποπτεία ενεργοποίησης κουμπιού πανικού. Σε περίπτωση κινδύνου ή έκτακτης ανάγκης, το πάτημα ενός κουμπιού πανικού θα ενεργοποιήσει την ειδοποίηση προς το κέντρο λήψης σημάτων. Ο χειριστής, αφού καλέσει τα άτομα τα οποία έχουν δηλωθεί προς επικοινωνία, θα αξιολογήσει την κατάσταση και θα προβεί στις απαιτούμενες ενέργειες.

Στο σύνολό τους, οι παραπάνω ειδοποιήσεις είναι χρήσιμες και μπορούν να ωφελήσουν όχι μόνο μεμονωμένα άτομα που χρειάζονται άμεσα βοήθεια, αλλά σχεδόν κάθε επιχείρηση με στόλο οχημάτων που θέλει να προστατέψει το εμπόρευμα και τους οδηγούς του. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με παροχές για επαγγελματικούς στόλους, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τηλεφωνικό μας κέντρο.

Το κέντρο λήψεως σημάτων της εταιρείας μας είναι πιστοποιημένο, εγκεκριμένο και διαθέτει όλες τις απαραίτητες άδειες από τους κρατικούς φορείς για τη λειτουργία του.

Για οποιαδήποτε ερώτηση, επικοινωνήστε μαζί μας!    Call Now Button